Pengspesiesan logam surihan dalam air larut lesap tapak pembuangan sampah dan kesannya ke atas kualiti air sungai berdekatan - 395356 Surayya Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998