Analisis bahan mudah meruap dalam udara dengan kaedah penjerapan-penyahjerapan kromatografi gas - 396203 Asmawati Md. Aris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998