Garis panduan : perancangan tapak pelupusan sisa toksid dan sisa pepejal - Malaysia. Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa (Kuala Lumpur : Jabatan Perancangan Bandar & Desa, 1997)
10