Kajian kumpulan hujung dengan bantuan 19F-NMR - 396483 Marlina Mat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Unibversiti Teknologi Malaysia, 1998