Kajian sebatian kimia daripad Garcinia Mangostana - 351314 Vynavi Thanapalasingam; Muhammad Sum Idris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999