Sintesis dan pencirian sebatian koordinatan logam-hidrazon - 397047 Ruhaina Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia/Matematik)) - Universiti Teknologi, 1999