Fotodegradasi asid 2-hidroksi-3, 5-dinitrobenzoik (DNS) dalam larutan akueus - 397628 Fatin Azura Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999