Pembinaan luminometer ringkas bagi penentuan pendarkimia dengan kaedah analisis suntikan aliran - 397676 Saravanan Darmalingam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999