Penentuan ringkas kandungan minyak dalam hampas buah kelapa sawit dengan kaedah spektroskopi ultralembayung dan ultrasonik - 398553 Suhardyy Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999