Penilaian terhadap kualiti efluen loji olahan Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru - 399440 Shahrom Nurrul Fathiyah Romli; Johan Sohaili, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008