Kajian ke atas kualiti air dan habitat ikan di sungai-sungai Johor (Sg, Tui, Madek dan Mengkibol) - 399691 Rosnita Tamjis; Mohd. Ismid Mohd. Said, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008