Pengendalian belimbing untuk eksport ke Eropah - Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia. Bahagian Teknologi Makanan; Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (Kuala Lumpur : Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI), 1989)
36