Penentuan kandungan bahan polifenol dalam biji koko - 401917 Rossida Abu (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999