Cost analysis and process improvement in a metal workshop - 404656 Leong, Weng Kit; Wan Harun Wan Hamid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007