Pengurusan data hidrologi Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Pahang - 406174 Azman Zulkifli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002