Dokumen kontrak : cadangan kerja-kerja tanah dan 'platform level' di kluster A ((RMKe-9) di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Giga Engineering & Construction Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
08