Fatigue properties of aluminium mmc using casting technique - 406281 Patrick Ronald Benjamin; Jamaliah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007