Heat exchangers in a thermoacoustic system - 406308 Mohd. Syahir Asuan; Normah Mohd. Ghazali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007