Sistem pengurusan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz [microfilm] - Harlinda Yati Mohd. Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002