Kaedah optimum penyalutan mangkin serium-kuprum oksida kepada penyokong - 420769 Nor Aida Abd Aziz (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999