Sistem permohonan dan pemprosesan biasiswa secara atas talian bagi Yayasan Pelajaran Johor [microfilm] - Kanmani Munusamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysiua, 2001