Pengekstrakan dan analisis lemak/minyak koko - 407795 Foo, Mui Ling (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999