Perlaksanaan mata pelajaran pendidikan Islam dan pendidikan moral dalam membentuk akhlak pelajar : kajian terhadap pelajar tingkatan 4 Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai , Johor [microfilm] - Muhamad Hishamudin Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002