Persepsi guru-guru PKPG (SPZ) terhadap kepentingan penerapan sifat kepimpinan kepada pelajar-pelajar di sekolah menengah [microfilm] - Kong, Sieng Chien (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002