Penentuan muatan haba tentu bagi larutan tulen menggunakan kalorimeter larutan - 409429 Norlisah Hashim (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999