Pengaruh konsep kendiri terhadap tingkahlaku pelajar ponteng di Sekolah Menengah Kebangsaan Permas Jaya, Johor Bahru [microfilm] - Zaini Ghazali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002