Design of an amphibious motorcycle - 412510 Nor Tajul Sudarman; Yahya Samian, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007