Design study and assessment of a small water transport vehicle - 488122 Mohd. Khaireel Yusof; Nasrudin Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007