Enhancement of temperature difference in a thermoacoustic refrigerator - 413154 Mohd. Shah Rizal Mat Zain; Normah Mohd. Ghazali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007