Simulation of bus air-conditioning evaporator - 413481 Tan, Wei Seng; Mohd. Nor Musa, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007