Fertilizer conveyor dryer - 417138 Mohd. Sayuti Jusoh; Ab. Karim Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007