Gasification of rice husk - 417278 Mohd. Nor Isa Jaafar; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007