Design of a galley layout for a hospital - 417196 Kamaruzaman Abdul Latiff; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008