Autopilot system for TRF 1010 - 417062 Mohd. Hedir Ahmad Hanif; Nasrudin Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007