Power estimation for two seater helicopter - 417012 Mohd. Idham Mohd. Nayan; Muhammad Nazri Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007