Beban nutrien dan pencemar dari tadahan kelapa sawit - 417682 Noorhalim Abd. Wahab (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003