Stoker design mechanism for MSW incineration - 419405 Mohd. Khairul Zaki Abdullah; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007