Energy recovery from automobile exhaust gases - 419354 Norhazana Hamdan; Md. Nor Musa; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007