Further study of investment casting product quality produce from ABS pattern - 419409 Mohd. Rozalmi Suhaimi; Mohd. Hasbullah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007