Development of 2-Leg walking robot - Azizan As'arry, 1984-; Mohd. Zarhamdy Md. Zain; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007