Drum dryer for batik fabrics - 420684 Saiful Azmi Harun; Ab. Karim Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007