Development of window cleaning robot - 420531 Baidrul Hisham Baharudin; Mohd. Zarhamdy Md. Zain; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007