Design and development of a pick and place robot - 420518 Maziam Ismail; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007