Rotary and conventional ultrasonic machining of glass materials - 422618 Noor Najwa Zainal Abidin; Esah Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007