Study of the flow inside a micro gas turbine combustion chamber - 422044 Johann Jeffrie Muhamad Ridzwan; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007