Kajian Kimia Ke atas biji jintan hitam (Nigella sativa L.) - 421899 Erh, Mei Fang (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000