Kajian voltammetri bagi penentuan sebatian organofosforus dengan kehadiran ion logam - 422168 Misda Jalalin (Skudai Univrsiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000