Manual prosedur kerja, bahagian pentadbiran kakitangan: atihan dan kursus - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Unit Permodenan Tadbiran (Kuala Lumpur: Unit Pemodenan Tadbiran dan Tenaga Manusia, 1982)
36