Vehicle aerodynamic behaviour under lateral wind disturbances - 424716 Lim, Swee Ban; Shuhaimi Mansor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007