Pengajaran statik berkomputer untuk pelajar sains dan kejuruteraan; Analisis vektor dan penggunaannya; Suatu sorotan persamaan kuadratik dan kubik; Teorem pythagoras : teknik-teknik dan aktiviti dalam pengajaran; Persamaan riccati dan penggunaannya / [mikrofilem] - Jaradah Saali; Noreha Abdul Malek; Noriah Zakaria; Othman Long; Roesita Hj Hashim (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995